Werkwijze: ontwikkelen

Ontwikkelen

Ontwikkelen kan op twee manieren: het verbeteren van het bestaande of het bedenken van iets totaal nieuws. Een organisatie die stopt met ontwikkelen die verliest op enig moment haar positie in de markt. Zij wordt dan ingehaald door andere organisaties die wel ontwikkelen. Dat geldt zelfs voor overheidsorganisaties.

Binnen overheidsorganisaties wordt wel eens gezegd dat die geen concurrenten hebben maar dat is niet waar. Dienstverlening vanuit de overheid wordt door de klant vergeleken met die van internet- of telefoonproviders, webshops en/of zorgverzekeraars. Als de overheid niet mee ontwikkelt dan daalt de klanttevredenheid.

In ons model maken wij het volgende onderscheid in taken, rollen en verantwoordelijkheden binnen organisaties:

  • Monitoring & control
  • Innoveren
  • Resultaatgericht uitvoeren
  • Continu verbeteren

Onder Ontwikkelen vallen Continu verbeteren en Innoveren.

Innoveren

Waarom aandacht voor innovatie? “Innovation is change that unlocks new value”.

Meer over innoveren

Continu verbeteren

Blijven veranderen en verbeteren draagt bij aan het succes van een organisatie. Verbeteren van de dienstverlening, van processen en van medewerkers.

Meer over continu verbeteren

Conceptueel model

Conceptueel model ontwikkelen

Contact met M2Change

Persoonlijk contact? Graag! Neem contact met ons op via één van onderstaande mailadressen. Je kunt ook het contactformulier invullen en daar je gegevens achterlaten, dan nemen wij snel contact met je op. Een bericht sturen via LinkedIn of gewoon bellen kan natuurlijk ook. Kies maar!

Met het moment waarop je contact met ons opneemt begint het veranderingsproces. Van jou zelf en van jouw organisatie. Ook een reis van 1.000 kilometer begint immers bij de eerste stap… Tot gauw!

Marc: T 06-517 770 65 • marc.peeters@m2change.nl