Werkwijze: werken aan

Werken aan

In veel organisaties wordt er vooral IN die organisaties gewerkt. Op het eerste zicht logisch, immers de organisatie werkt bij de gratie van haar klanten. Toch is het van eminent belang dat er voldoende capaciteit wordt ingezet op werken AAN de organisatie.

Wie AAN de organisatie werkt die zorgt er voor dat anderen hun werk goed kunnen doen. Wie werkt AAN de organisatie is niet rechtstreeks aan het werk voor de klant, maar zorgt er voor dat anderen dat kunnen. Zij zijn dus van groot belang binnen een organisatie. Vaak zien we dat daar maar beperkt aandacht voor is waardoor het optimale resultaat niet wordt behaald. De organisatie laat in dat geval kansen liggen.

In ons model maken wij het volgende onderscheid in taken, rollen en verantwoordelijkheden binnen organisaties:

  • Monitoring & control
  • Innoveren
  • Resultaatgericht uitvoeren
  • Continu verbeteren

Onder werken AAN de organisatie vallen Monitoring & control en Innoveren.

Monitoring & control

Duidelijkheid in je organisatie: over doelen en resultaten, rollen en dashboards.

Meer over monitoring & control

Innoveren

Waarom aandacht voor innovatie? “Innovation is change that unlocks new value”.

Meer over innoveren

Conceptueel model

Conceptueel model werken aan

Contact met M2Change

Persoonlijk contact? Graag! Neem contact met ons op via één van onderstaande mailadressen. Je kunt ook het contactformulier invullen en daar je gegevens achterlaten, dan nemen wij snel contact met je op. Een bericht sturen via LinkedIn of gewoon bellen kan natuurlijk ook. Kies maar!

Met het moment waarop je contact met ons opneemt begint het veranderingsproces. Van jou zelf en van jouw organisatie. Ook een reis van 1.000 kilometer begint immers bij de eerste stap… Tot gauw!

Marc: T 06-517 770 65 • marc.peeters@m2change.nl